Käsitöö-maitseviin

Viinapõletamine Eesti- ja Liivimaal arenes aastasadu käsikäes taimedel ja marjadel tõmmanud viinade valmistamisega. Viimaseid tehti koduseks mekkimiseks, külalistele pakkumiseks või külma ja niiske ilma peletamiseks. Tõmmisviinasid ja tinktuure valmistasid ka apteegid. Apteeker Jakob Kurberg, kes 1886 aastal oma ametit pidades Moe Peenviinavabriku rajas, oli selle kunsti täiuslik valdaja.

J.J. KURBERG HUMAL

Viinapõletamine Eesti- ja Liivimaal arenes aastasadu käsikäes taimedel ja marjadel tõmmanud viinade valmistamisega. Viimaseid tehti koduseks mekkimiseks, külalistele pakkumiseks või külma ja niiske ilma peletamiseks. Tõmmisviinasid ja tinktuure valmistasid ka apteegid. Apteeker Jakob Kurberg, kes 1886 aastal oma ametit pidades  Moe Peenviinavabriku rajas, oli selle kunsti täiuslik valdaja. Moe Peenviinavabriku meistrid on apteegi retseptide seast välja valinud  mõned maitseviina retseptid. joogis kasutatud mahe aroomihumalal “Cascade”  on pärit Uus-Meremaalt
40% Vol. 50 CL

J.J. KURBERG KANEP

Viinapõletamine Eesti- ja Liivimaal arenes aastasadu käsikäes taimedel ja marjadel tõmmanud viinade valmistamisega. Viimaseid tehti koduseks mekkimiseks, külalistele pakkumiseks või külma ja niiske ilma peletamiseks. Tõmmisviinasid ja tinktuure valmistasid ka apteegid. Apteeker Jakob Kurberg, kes 1886. aastal Moe Peenviinavabriku rajas, oli selle kunsti täiuslik valdaja. Moe Peenviinavabriku meistrid on apteegi retseptide seast välja valinud  mõned maitseviina retseptid. Joogis kasutatud mahekanep on kasvatatud Läänemaal Tammejuure talus.
CBD ja TCH sisaldused on joogis alla 0,01%.
40% Vol. 50 CL

J.J. KURBERG PIPAR

Viinapõletamine Eesti- ja Liivimaal arenes aastasadu käsikäes taimedel ja marjadel tõmmanud viinade valmistamisega. Viimaseid tehti koduseks mekkimiseks, külalistele pakkumiseks või külma ja niiske ilma peletamiseks. Tõmmisviinasid ja tinktuure valmistasid ka apteegid. Apteeker Jakob Kurberg, kes 1886 aastal oma ametit pidades  Moe Peenviinavabriku rajas, oli selle kunsti täiuslik valdaja. Moe Peenviinavabriku meistrid on apteegi retseptide seast välja valinud  mõned maitseviina retseptid. Pipraviin on valmistatud käsitööna 100% eestimaistest  koostisosadest.

Tulisel tšillipipral tõmmanud (ladina k. Capsicum annuum ‘Cayenne’) ja käsitööndusliku väikepartiina valmistatud nautimiseks mõeldud viin, milles peegeldub nii isiklik tähelepanu kui ka looduslike algainete aroom ja maitse. Mahepõllunduslik tšillipipar on kasvanud vanadel Kopra Karjamõisa maadel Valgamaal.

40% Vol. 50 CL

LOE LISAKS

J.J. KURBERG KULDJUUR

Viinapõletamine  Eesti- ja Liivimaal arenes aastasadu käsikäes taimedel ja marjadel tõmmanud viinade valmistamisega. Viimaseid tehti koduseks mekkimiseks, külalistele pakkumiseks või külma ja niiske ilma peletamiseks. Tõmmisviinasid ja tinktuure valmistasid ka apteegid. Apteeker Jakob Kurberg, kes 1886 aastal oma ametit pidades Moe peenviinavabriku rajas, oli selle kunsti täiuslik valdaja. Moe Peenviinavabriku meistrid on apteegi retseptide seast välja valinud  käsitööndusliku maitseviina retsepti koos väikepartiilise lahendusega. Kuldjuureviin on valmistatud 100% eestimaistest koostisosadest.
Kuldjuur on kasvanud Tartumaal, Saare talus. Paremate omaduste saavutamiseks peab kuldjuur kasvama vähemalt 10 aastat.

40% Vol. 50 CL / 20 CL

LOE LISAKS

Sangaste rye

Moe always uses 100% Estonian winter grain. Most of it is Sangaste rye, which is the world’s oldest variety of grain, supported and protected by the government of Estonia.

Pandivere upland

Moe (form. Muddis) is a place in the Estonian upland, in Pandivere Water Protection Area, known as the land of hidden rivers and vanishing lakes.

Moe fine spirit is a drink suitable for adults

I am an adult